Tilbage til oversigt
Liga Partner

GOG er hele Fyns klub – og værd at køre efter

GOG har hjemmebane i Svendborg og dybe rødder i Gudme, men klubbens netværk, fællesskab og rækkevidde strækker sig langt ud over Sydfyn.

Flere af GOG’s erhvervspartnere holder til et stykke fra Sydfyn – tættere på Jylland end Gudme og Svendborg. Alligevel prioriterer de at være med i det gule fællesskab, for det handler ikke kun om håndbold. Det handler om at være en del af noget, der giver mening – menneskeligt, kommercielt og historisk.

Søren Kildegaard, kloakmester og entreprenør fra Søndersø, har været partner i GOG i seks år. For ham handler det i høj grad om netværk og synlighed – og ikke mindst om klubkultur og passion for herrehåndbold på topniveau.

“Jeg synes, det er et hamrende godt setup. Man møder mange mennesker – også fra Odense og omegn – og der er noget særligt over fællesskabet og netværket i GOG. Og så synes jeg, at det er vildt fedt med deres fokus på unge spillere og talentudvikling,” fortæller Søren Kildegaard.

Entreprenørens navn og logo er printet på ryggen af trænerne og opvarmningstrøjerne, hvilket er tydeligt for tilskuere i hallen og i sofaen ved fjernsynet. Dagen efter den afgørende kamp mod Benfica fik Søren Kildegaard 30 beskeder fra bekendte, kunder og samarbejdspartnere, der havde spottet logoet med gravemaskinen under kampen.

“Folk husker os. Jeg får ofte beskeder fra folk, der har set mit logo på trøjen. Og det sjove er, at jeg ikke engang selv har noget med det at gøre. Men det giver synlighed og genkendelighed – for GOG er et brand, mange kender og lægger mærke til.”

Søren Kildegaard har i sin ungdom fået et skud gult blod i årene gennem et efterskoleophold på Oure Skolerne, hvilket også gav oplevelser med den berømte fanklub. Derfor føles det helt rigtigt for ham at køre fra Søndersø til Sydfyn og se håndbold.

“Der er lidt GOG-DNA i mig. Jeg har stået i det gule hjørne og fulgt holdet. Det var specielt – og det er det stadig. Det er en klub med en særlig atmosfære. Jeg synes, det er sjovt sportsligt, og det giver mening at være en del af det.”

Det var et rush at se mit logo på ryggen

For Bo Hjort Jensen, CEO hos Kolomore i Middelfart, er partnerskabet med GOG både en forretningsmæssig investering og et personligt genforhold. Han har altid haft et nært forhold til klubben.

“Jeg har altid syntes, GOG var den fedeste håndboldklub. Det var GOG, vi kørte til Gudme for at se, da jeg boede i Ejby. Også før konkursen var vi ofte nede og se kampe, og så kom der børn og arbejde – og nu er børnene blevet store, så det var oplagt at genoptage kontakten til en gammel flamme,” fortæller Kolomore-direktøren, hvis firma har specialiseret sig i industrilakering af trævarer og byggematerialer.

“Jeg blev så godt modtaget i netværket. Til møder og kampe. Jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle være der en sæson mere – og nu har jeg lige lovet mindst en til.”

Kolomore har fået plads i hallen, hvor Bo Hjort Jensen følger med sit hold på sidelinjen. Han kan endda finde på at se kampen igen på tv, når han lander hjemme i Middelfart efter en kamp i Svendborg. Som partner kan man også være fan.

“Første gang jeg så dem løbe på banen med mit logo på ryggen… Fuck, det var fedt. Kolomore er et lille firma, jeg selv har bygget op – og så står det dér. Det praler jeg da med til højre og venstre. Det var et kæmpe rush.”

Selvom turen til andre håndbold- eller fodboldklubber er noget kortere end den gule vej til Sydfyn, så betyder afstanden ikke noget ifølge partneren fra Middelfart.

“GOG er et kæmpe brand. Og når mit firma er relativt ungt i branchen, giver det troværdighed og tyngde, når vi forbindes med GOG. Det er et kvalitetsstempel. Jeg håber virkelig, at flere på Fyn får øjnene op for, hvad GOG kan gøre for dem – det er langt mere eksponering pr. krone end mange andre steder.”

Man føler sig hjemme fra første gang

Britt Hjort Hansen, direktør i GJ Coating i Ejby og lillesøster til Bo, blev introduceret til GOG-netværket gennem sin storebror. Da han ringede og fortalte, at der var en ledig plads på ryggen af spillertrøjen, tog det kun få timer, før beslutningen var truffet.

“Tre timer fra han ringede, til vi sagde ja. Jeg elsker håndbold – det er det, jeg brænder for. Jeg er også ungdomstræner i vores lokale klub og har altid fulgt GOG.”

GJ Coating er en af Danmarks førende virksomheder inden for industriel overfladebehandling og lakering af små og mellemstore emner. Nu er logoet ikke kun på virksomheden på Vestfyn, men også placeret på den gule trøje.

“Jeg var ikke til at styre til den første kamp, hvor de havde trøjerne på. Jeg tog 100 billeder af spillerne bagfra – det var bare fedt! Jeg tror, det så lidt mærkeligt ud, at jeg blev ved med at tage billeder af spillerne bagpå. Men som jeg skrev på LinkedIn: ”Når enden er god, er alting godt,” griner Britt Hjort Hansen, der også er vild med den stemning, der er blandt de andre partnere i klubben.

“Alle hilste og sagde hej den første dag, jeg var med til et netværksmøde. Man følte sig velkommen lige med det samme. Det er mere loose end andre netværk, mere jordnært – men stadig professionelt. Jeg kunne mærke, at det var et sted, jeg gerne vil være.”

GOG er hele Fyns hold

At være partner i GOG er for mange lidt ligesom at være fan: Man gør det, fordi man godt kan lide det, og fordi det føles rigtigt. Det handler om at støtte noget, man tror på – og samtidig få noget igen. For hos de gule på Sydfyn får man både håndbold i topklasse, stærke netværksrelationer og en god portion hygge og uformel stemning med i pakken. Det er en klub, man gerne kører efter – uanset om man er Søren fra Søndersø, Bo fra Middelfart eller Britt fra Ejby.