Tilbage til oversigt
Partner

Ny kommerciel direktør glad for travl opstart

Selvom man er godt vant, kan man stadig blive positivt overrasket. Det har den nye kommercielle direktør i GOG, Lene Dahl, erkendt efter sine første uge på kontoret i Gudme.

“Det er altid spændende at møde ind på en ny arbejdsplads, for man ved jo ikke helt, hvad der venter. Jeg havde høje forventninger, men jeg vil alligevel sige, at det har været overraskende godt at komme i gang. Folk er simpelthen så søde, og jeg er meget taknemlig for den velkomst, jeg har fået,” siger Lene Dahl, der kommer med et CV, som afslører tidligere stillinger i Live Nation Danmark og Odense Sport & Event, og senest EuroSkills Herning 2025, hvor hun indtil mandag var fuldt beskæftiget med at gøre klar til det største uddannelsesevent i Danmarks-historien.

Af samme grund passer det hende særdeles godt, at hun helt bogstaveligt er havnet i en organisation, hvor det er en fordel at være vant til at køre med høj puls.

“Rent arbejdsmæssigt må man jo også sige, at jeg lander på det helt rigtige tidspunkt. Det er virkelig fedt at få lov til at starte med en Aalborg-kamp, og så er det jo sejt at starte i en klub, der ligger nummer 1 i ligaen,” siger Lene Dahl, der så småt har kastet sig ud i opgaven med at lære GOG’s mange partnere bedre at kende.

“Vi har selvfølgelig haft nogle travle dage på kontoret, men jeg er ikke selv lagt ned af faste opgaver endnu, så jeg drikker gerne en masse kaffe, hvis folk har tid og lyst til det”, fortsætter Lene Dahl.

Som kommerciel direktør i GOG har Lene Dahl ansvaret for at udvikle GOG’s kommercielle aktiviteter i fællesskab med administrerende direktør Kasper Jørgensen og kommerciel chef Mads Bruus. Også på dette punkt er Lene Dahl helt tryg ved fremtidsudsigterne.

“Det er jo ikke kun sportsligt, at GOG er godt placeret. Det er også i det tætte samarbejde, som klubben har haft med partnerne i årtier. Det er ret unikt, at en sportsklub har så mange loyale og engagerede partnere, og det er et stort privilegium for mig at skulle være med til at lægge oven på et så fint fundament,” afslutter den kommercielle direktør.