Tilbage til oversigt
Partner

GOG’s partnernetværk i gang med ny sæson: Et fællesskab af passion og forretning

GOG’s partnernetværk spiller en vigtig rolle i at støtte klubben økonomisk, men det fungerer også som et stærkt forretningsnetværk for virksomheder. Med en ny sæson i gang er både gamle og nye partnere begejstrede over at skulle mødes igen i det særlige fællesskab, hvor håndbold, forretning og netværk forenes.

GOG-spillerne er kommet godt i gang med sæsonen. Det samme er partnerne bag den sydfynske klub. To hjemmekampe, 110 partnere til en eksklusiv-middag på Tøystrup Gods, og torsdag morgen mødtes 58 partnere til netværksmøde hos Svendborg Event.

Distriktschef hos Albani, Morten Høite Hansen, har været væk fra netværket nogle sæsoner, men er nu tilbage.

“Det føles som at komme hjem. Jeg møder de samme kendte ansigter, og sammenholdet er stærkere end nogensinde. Alle snakker om håndbold, og opbakningen til klubben er fantastisk,” siger han.

Partnernetværket handler ikke kun om at støtte GOG, men også om at styrke forretningsforbindelser. Mange i netværket er også kunder hos Albani, og kombinationen af håndbold og forretning gør kampene til en oplagt ramme for kundemøder.

Morten Høite Hansen inviterer jævnligt kunder med til kampene, hvor stemningen skaber en helt særlig oplevelse, og han fortæller, at der er rift om billetterne blandt hans kolleger.

”Jeg kunne ikke engang selv få en billet til kampen mod TTH Holstebro, men så kommer der i stedet en flok glade kolleger med kunder,” fortæller Morten Høite Hansen, der også glæder sig til partner-turene til udlandet, som altid er sjove og med et helt unikt sammenhold.

Ny i netværket og allerede vild med GOG

Selvom Christian Rosenius Clausen, direktør hos Sparsom A/S, er helt ny i partnernetværket, er han allerede blevet grebet af fællesskabet og den specielle atmosfære hos GOG. Han blev præsenteret for håndboldklubben til et møde med Peter Honoré fra Svendborg Begravelsesforretning, som er en del af netværket, og som også sidder i GOG’s bestyrelse.

”Så mødtes jeg med direktør i GOG Kasper Jørgensen og lavede hurtigt en aftale. Jeg kommer fra Fredericia og vil gerne lave mere forretning på Sydfyn. Og til hjemmekampen i Gudme må jeg indrømme, at jeg den aften så min første håndboldkamp. Det var en fantastisk oplevelse og stemning var fed. Jeg er blevet meget betaget af håndbold allerede,” fortæller Christian Rosenius Clausen.

Sparsom A/S arbejder med at se nærmere på virksomheders faste udgifter og undersøge, om der kan vælges andre aftaler eller leverandører og dermed spares penge. Det kan være udgifter inden for områder som brændstof, telefoni, forsikring og el.

“Vi er en uvildig rådgiver og lige nu hjælper vi over 1400 virksomheder med at få de rigtige priser på deres faste udgifter. Som en ekstern indkøbsafdeling,” forklarer direktøren.

Håndboldpartner og fodbolddommer

I sin første tid i GOG er det også blevet til eksklusiv-middag på Tøystrup Gods.

”Wow, hvor var det fantastisk lækkert. God mad og skønne omgivelser,” mener Christian Rosenius Clausen, der hurtigt fandt ud af, hvad fællesskabet kan bruges til erhvervsmæssigt. Både for Sparsom A/S, men også for andre i netværket.

”Jeg talte med en anden partner om mandagen til den eksklusiv-middag, og deres produkter var en god mulighed for en af mine kunder, så dagen efter var der skabt kontakt, og på den måde fik en anden i netværket en ny kunde. Så hurtigt kan det gå.”

De næste måneder skal Christian Rosenius Clausen bruge på at lære reglerne i håndbold.

”Jeg er også professionel fodbolddommer ved siden af mit arbejde. Så det er ret irriterende, når jeg sidder og ser håndbold, at jeg ikke kan reglerne. Det skal jeg have styr på de næste måneder.”

God start både på og uden for banen

De næste måneder skal også bruges til at ryste netværket endnu bedre sammen. Der er kommet mange nye til GOG-flokken, og på kontoret mærker de en stigende interesse for de gule på Sydfyn.

”Vi har fået en god start på banen, hvor den nye trænerduo sammen med holdet har leveret sejre i alle kampe. Uden for banen kan direktør Kasper Jørgensen og jeg mærke stor interesse for projektet i GOG, og de muligheder vi tilbyder. Vi har haft 110 partnere samlet på Tøystrup til en aften med fin middag, og til det første netværksmøde i den her uge var vi 58 partnere samlet til netværksmøde. Det er fantastisk,” siger Mads Bruus, kommerciel chef i GOG.

”Vi har fået en del nye med i GOG-netværket, som allerede har budt ind med gode ideer og vist interesse i netværket, og så kan vi mærke, at de rutinerede har stået klar med åbne arme for at invitere de nye ind. Det er vi utrolig taknemmelige over. Det lover godt for sæsonen.”